کلیدواژه‌ها = گندم
تعداد مقالات: 11
1. تاثیر کاربرد اسید سالیسیلیک و نیتروژن بر غلظت عناصرغذایی در گیاه گندم در سطوح مختلف شوری

دوره 43، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 389-404

10.22055/agen.2020.34475.1576

قاسم قربانی نصرآبادی؛ اسماعیل دردی پور؛ مجتبی بارانی مطلق؛ الهام ملک زاده؛ عبدالرضا قرنجیکی


2. ارزیابی تاثیر سه ماده‌ی بهساز بر قابلیت کربن اندوزی و دیگر ویژگی‌های خاک و اندام های مختلف گندم

دوره 43، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 163-182

10.22055/agen.2020.32253.1542

محمد زینوند؛ افسانه عالی نژادیان؛ محمد فیضیان؛ امیدعلی اکبرپور


4. تأثیر نانو ذرات اکسید آهن عامل‌دار بر میزان جذب روی و برخی شاخص های رشدی گندم در شرایط گلخانه ای

دوره 41، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 131-146

10.22055/agen.2018.25035.1413

علی عبدالهی؛ مهدی تقوی؛ مجتبی نوروزی مصیر؛ عبدالامیر معزی


5. اثر تغییر کاربری بر ویژگی‌های فیزیکی و حاصلخیزی خاک‌های منطقه نهبندان

دوره 41، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 59-69

10.22055/agen.2018.21955.1350

سیدمحمد موسوی؛ حجت امامی؛ غلامحسین حق نیا


6. شبیه‌سازی عملکرد و تعیین حد آستانه مقاومت به شوری دو گیاه گندم و جو با استفاده از مدل SWAP : مطالعه موردی- دشت گرمسار

دوره 39، شماره 2، زمستان 1395، صفحه 45-54

10.22055/agen.2017.12554

فروغ کامیاب طالش؛ بهروز مصطفی زاده فرد؛ مجید وظیفه دوست؛ مریم نوابیان؛ محمد شایان نژاد


7. تعیین شاخص های اجتماعی و فنی- مکانیزاسیون با استفاده از روش منطق فازی و الگوریتم ژنتیک

دوره 38، شماره 1، تابستان 1394، صفحه 79-93

10.22055/agen.2015.11276

لیلا ندرلو؛ رضا علیمردانی؛ محمود امید؛ فریدون سرمدیان؛ حسین جوادی کیا؛ محمدیاسر ترابی


9. بررسی تغییرات مکانی مس و منگنز قابل جذب در خاک‎های مزارع گندم شمال استان خوزستان

دوره 36، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 69-80

ساجده سعدی نژاد؛ علیرضا جعفرنژادی؛ علی غلامی؛ عبدالامیر معزی


10. تأثیر کاربرد گچ و کود دامی بر بهبود میزان نیتروژن، فسفر و پتاسیم برگ و دانه گندم تحت تنش شوری

دوره 36، شماره 1، تابستان 1392، صفحه 1-11

آرزو محمدی؛ محمد علی بهمنیار؛ مهدی قاجار سپانلو