تاریخچه

نشریه "مهندسی زراعی یکی از نشریات تخصصی منشعب از "نشریه علمی کشاورزی" است که از سال 1354 با صاحب امتیازی دانشگاه شهید چمران اهواز به‌عنوان یکی از با سابقه‌ترین نشریات علمی کشور منتشر شده است. به منظور تخصصی شدن انتشارات علمی از بهار سال 1388 نشریه علمی کشاورزی به نشریات تخصصی: مهندسی زراعی (در زمینه: خاک‌شناسی و ماشین‌های کشاورزی)؛ تولیدات گیاهی (در زمینه: زراعت، باغبانی و اصلاح نباتات)؛ گیاهپزشکی (در زمینه: حشره‌شناسی و بیماری‌شناسی گیاهی)؛ و علوم و مهندسی آبیاری (در زمینه: علوم آب و آبیاری و زهکشی) تفکیک یافت.
نشریه" مهندسی زراعی"  توسط دانشگاه شهید چمران اهواز با درجه علمی از کمیسیون نشریات کشور (نامه شماره 3522/11/3  مورخ 89/2/19)  منتشر می‏‏‏‏‏‌گردد. نشریه مهندسی زراعی طبق نامه شماره 22140/ا.پ به تاریخ 88/12/12  و سریال 18382 مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، موفق به دریافت ضریب تأثیر (IF) از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC) ) گردیده است. در طول سال‌های گذشته سیر تکاملی رو به رشدی را طی نموده وتا سال 1396 هر سال دو شماره و از سال 1397 تاکنون به‌صورت فصل‌نامه منتشر می‌شود. در حال حاضر یافته‌های علمی و پژوهشی این نشریه در پایگاه‌های استنادی از جمله پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری نمایه می‌شود. امید است با همکاری همه محققین و متخصصین کشور روند رو به تکامل این نشریه ادامه ‌یابد.

سیاست های مالی

هزینههای پردازش مقاله

هزینه داوری مقاله 1/000/000 ریال و هزینه چاپ مقاله 1/500/000 ریال می‌باشد.

هزینه اشتراک

نشریه "مهندسی زراعی" به عنوان یک نشریه الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می شود، بنابراین هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان وجود ندارد.

سیاست
دسترسی باز

نشریه "نشریه مهندسی و مدیریت آبخیز"، به عنوان یک نشریه الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می‌شود، بنابراین همه مقالات بلافاصله پس از بررسی فرآیند و پذیرش بدون هزینه برای خواندن، توزیع و/یا استفاده مجدد به صورت آنلاین در دسترس هستند. این نشریه تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY  4.0)  منتشر می‌شود.

سیاست کپی رایت

تحت مجوز دسترسی آزاد، نویسندگان حق چاپ را برای محتوای مقالات خود به طور نامحدودحفظ می‌کنند،  اما به دیگران اجازه می‌دهند تا محتوا را دانلود، استفاده مجدد، چاپ مجدد، تغییر، توزیع و/یا کپی کنند (تا زمانی که نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند و به اصل منبع به درستی استناد شده باشد).

سیاستهای اخلاقی انتشار

نشریه "مهندسی زراعی" اخلاق علمی و نشر را بر اساس کمیته بین‌المللی اخلاق نشر (COPE) رعایت می‌نماید. اگر چه این نشریه هنوز به عضویت قطعی COPE  در نیامده است ولی از رهنمودهای شایسته آن‌ها استفاده و خود را متعهد به اصول آن می‌داند. (لینک)

برنامه زمانبندی انتشار

نشریه "مهندسی زراعی" به‌صورت فصلنامه (4 شماره در سال) منتشر می‌شود. تمامی مقالات منتشر شده از اولین انتشار تاکنون در وب سایت اختصاصی نشریه مهندسی زراعی در دسترس می‌باشد.

ویژگی‌های نشریه "مهندسی زراعی"

ناشر و صاحب امتیاز دانشگاه شهید چمران اهواز
توالی انتشار فصلنامه
نوع مقالات پژوهشی (کیفی-کمی)- مروری