• ثبت نام
  • ورود به سامانه
  • English

مهندسی زراعی

  1. صفحه اصلی
  2. تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه

شماره جاری

بر اساس شماره‌های نشریه

بر اساس نویسندگان

بر اساس موضوعات

نمایه نویسندگان

نمایه کلیدواژه ها

درباره نشریه

اهداف و چشم انداز

بانک ها و نمایه نامه ها

پیوندهای مفید

پرسش‌های متداول

فرایند پذیرش مقالات

تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

10.22055/agen.2011.15452

عنوان مقاله [English]

The Effect of Moisture Content and Particle size on Hardness and Compaction Force of Alfalfa Pellet

مهندسی زراعی
دوره 33، شماره 2
اسفند 1389
صفحه 55-65
فایل ها
  • XML
  • اصل مقاله 2.08 M
هم رسانی
ارجاع به این مقاله
  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER
آمار
  • تعداد مشاهده مقاله: 107
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 124

APA

. (1389). تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه. مهندسی زراعی, 33(2), 55-65. doi: 10.22055/agen.2011.15452

MLA

. "تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه", مهندسی زراعی, 33, 2, 1389, 55-65. doi: 10.22055/agen.2011.15452

HARVARD

. (1389). 'تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه', مهندسی زراعی, 33(2), pp. 55-65. doi: 10.22055/agen.2011.15452

CHICAGO

, "تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه," مهندسی زراعی, 33 2 (1389): 55-65, doi: 10.22055/agen.2011.15452

VANCOUVER

. تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه. مهندسی زراعی, 1389; 33(2): 55-65. doi: 10.22055/agen.2011.15452

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

اخبار و اعلانات

  • مجله مهندسی زراعی موفق به اخذ نمایه DOAJ گردید 1403-06-01

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

© سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب