فناوری پس از برداشت
تشخیص تقلب قهوه عربیکا از ربوستا به کمک بینی الکترونیک و هوش مصنوعی

صالح آذری؛ اسماعیل میرزایی قلعه؛ حکمت ربانی؛ حامد کرمی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 تیر 1403

https://doi.org/10.22055/agen.2024.47040.1730

چکیده
  قَهوه نوعی نوشیدنی رایج است که از دانه‌های بوداده و آسیاب‌شده گیاه قهوه به دست می‌آید. هنگام رسیدن میوه‌ی گیاه قهوه، دانه‌های قهوه را برداشت، فرآوری و درنهایت خشک می‌کنند. دانه‌های قهوه‌ی خشک‌شده به درجات مختلف بوداده می‌شوند و بسته به عطر و طعم مورد نظر، درجه‌بندی‌ می‌شود. تشخیص ناخالصی‌ها و تقلب‌های طبیعی و غیرطبیعی در ...  بیشتر

فناوری پس از برداشت
تعیین اندازه کریستال های محلول شکر در دوره پخت با الگوریتم های پردازش تصویر

حسن مسعودی؛ سیدمحمود اسدی؛ غلامرضا اکبری زاده

دوره 46، شماره 4 ، بهمن 1402، ، صفحه 411-427

https://doi.org/10.22055/agen.2024.45414.1696

چکیده
  در فرآیند تولید شکر، کنترل میزان رشد کریستال‌های شکر در مراحل دانه‌سازی، برای داشتن ذرات شکر با اندازه مورد نیاز و یکسان، ضروری است. امروزه از روش‌های مختلفی به ویژه پایش چشمی توسط اپراتور برای تعیین اندازه ذرات استفاده می‌شود، که روشی زمان‌بر و کم دقت است. هدف از این پژوهش ارائه الگوریتم پردازش تصویر مناسب برای تعیین اندازه کریستال‌های ...  بیشتر

فناوری پس از برداشت
بررسی اثر زمان نگهداری نان بربری بر ویژگی بو با استفاده ازسامانه ماشین بویایی

اسماعیل میرزایی قلعه؛ فردین ایاری سامله؛ امیر حسین افکاری سیاح

دوره 46، شماره 4 ، بهمن 1402، ، صفحه 429-451

https://doi.org/10.22055/agen.2024.45563.1704

چکیده
  نان به عنوان مهم‌ترین منبع کالری و پروتیئن در تغذیه کشور نقش و اهمیت خاصی دارا می‌باشد و ارزان بودن آن سبب شده است که در سال‌های اخیر جانشین سایر مواد خوارکی در جیره غذایی گردد. نان مسطح بیشترین آمار مصرف را بـین نان‌هـای دیگـر در ایران را به خود اختصاص داده است. نان بربری دومـین نان پرمصرف پس از نان لـواش در ایران است. بنابراین سلامت ...  بیشتر