تغذیه گیاه، حاصلخیزی خاک و کودها
ارزیابی محتوای عناصر غذایی خاک و دانه گندم در اثر کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی و آلی

علیرضا جعفرنژادی؛ فرهاد مشیری؛ فاطمه مسکینی ویشکایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 دی 1403

https://doi.org/10.22055/agen.2024.48100.1746

چکیده
  امروزه استفاده تلفیقی از کودهای آلی و شیمیایی برای تولید پایدار و حفظ منابع خاک اجتناب‌ناپذیر می‌باشد. به منظور مطالعه تأثیر طولانی‌مدت کاربرد توام کودهای شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی‌های خاک و محتوای عناصر غذایی خاک و دانه گندم در کرت‌های ثابت، پژوهشی در شش تیمار مدیریت مصرف کودهای آلی و شیمیایی در سه تکرار و در قالب طرح بلوک‌های ...  بیشتر