تغذیه گیاه، حاصلخیزی خاک و کودها
بررسی روند تغییرات فصلی عناصر غذایی سه رقم خرما در شرایط آب و هوایی اهواز

فاطمه فروزش فرد؛ شهره زیودار؛ اسماعیل خالقی؛ ادریس شعبانی

دوره 47، شماره 4 ، دی 1403، ، صفحه 491-510

https://doi.org/10.22055/agen.2024.47849.1741

چکیده
  در این پژوهش روند تغییر غلظت عناصر نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم، آهن، مس، بور، روی و منگنز در برگ‌ سه رقم خرما (برحی، استعمران و زاهدی) طی چهار فصل (زمستان 1400 تا پاییز 1401) مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در باغ تحقیقاتی خرما واقع در دانشگاه شهید چمران اهواز، در قالب بلوک‌های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. نتایج نشان داد فصل‌ بر غلظت ...  بیشتر