فناوری پس از برداشت
تعیین اندازه کریستال های محلول شکر در دوره پخت با الگوریتم های پردازش تصویر

حسن مسعودی؛ سیدمحمود اسدی؛ غلامرضا اکبری زاده

دوره 46، شماره 4 ، بهمن 1402، ، صفحه 427-411

https://doi.org/10.22055/agen.2024.45414.1696

چکیده
  در فرآیند تولید شکر، کنترل میزان رشد کریستال‌های شکر در مراحل دانه‌سازی، برای داشتن ذرات شکر با اندازه مورد نیاز و یکسان، ضروری است. امروزه از روش‌های مختلفی به ویژه پایش چشمی توسط اپراتور برای تعیین اندازه ذرات استفاده می‌شود، که روشی زمان‌بر و کم دقت است. هدف از این پژوهش ارائه الگوریتم پردازش تصویر مناسب برای تعیین اندازه کریستال‌های ...  بیشتر