بهینه‌سازی عملکرد یک خشک‌کن ترکیبی (سیستم خلاء-مادون قرمز) در فرآیند تولید پودر قارچ دکمه‌ای خوراکی

مصطفی جعفری زادگان؛ رضا امیری چایجان؛ رویا کرمیان

دوره 43، شماره 2 ، شهریور 1399، ، صفحه 141-161

https://doi.org/10.22055/agen.2020.31903.1528

چکیده
  در این پژوهش اثر متغیرهای خشک‌کردن به شیوه خلائی- مادون قرمز شامل دمای هوای داخل محفظه و فشار خلأ بر خواص حرارتی (ضریب انتشار مؤثر رطوبت و انرژی مصرفی خشک‌کردن) ورقه‌های قارچ دکمه‌ای و شیمیایی (محتوای فنل کل) و کیفی (شاخص‌های رنگ نهایی ∆L*، ∆a* و b*∆) پودر قارچ دکمه‌ای مورد مطالعه قرار گرفتند. فرآیند خشک‌کردن نمونه‌ها در سه سطح دمایی ...  بیشتر

خواص فیزیکی، مکانیکی و غذایی فندق (مطالعه موردی ارقام شمال ایران)

سعید فیروزی

دوره 39، شماره 1 ، مرداد 1395، ، صفحه 93-112

https://doi.org/10.22055/agen.2016.12277

چکیده
  داده‌های خواص فیزیکی و مکانیکی ارقام مختلف فندق می‌توانند به منظور بهینه‌سازی و طراحی تجهیزات برداشت و فرآوری این محصول مورد استفاده قرار گیرند. در عین حال، بررسی خواص غذایی میوه فندق در صنایع غذایی حائز اهمیت است. از این رو برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و غذایی سه رقم فندق متداول در منطقه اشکورات گیلان واقع در شمال ایران با نام‌های ...  بیشتر