دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
دوره 30 (1386)
دوره 29 (1385)
دوره 28 (1384)
دوره 27 (1383)
دوره 25 (1381)
دوره 24 (1380)
دوره 21 (1377)
دوره 18 (1374)
دوره 15 (1370)
دوره 14 (1369)
دوره 13 (1368)
دوره 11 (1365)
دوره 8 (1361)
دوره 7 (1359)
دوره 5 (1357)
دوره 4 (1356)
دوره 2 (1354)
دوره 1.31 (1353)
ساخت کود کند رهای اوره بر پایه سلولز استخراجی از برخی ضایعات(کاغذ، خرما و پسته) و بررسی ویژگی‌های ساختاری، شیمیایی و سینتیکی آن‌ها

نجمه سالاری بردسیری؛ مجید حجازی مهریزی؛ هرمزد نقوی؛ ربیع بهروز؛ مجید فکری

دوره 44، شماره 2 ، شهریور 1400، ، صفحه 209-226

https://doi.org/10.22055/agen.2021.37496.1606

چکیده
  نیاز به تأمین غذای مورد نیاز جمعیت جهان و کارایی پایین کودهای شیمیایی سبب استفاده بیش از حد کودهای شیمیایی شده است. یکی از روش‌های مؤثر جهت غلبه بر کارایی پایین کودهای شیمیایی، توسعه کودهای کندرها می‌باشد و پلی‌مرهای زیستی مانند سلولز مناسب‌ترین ترکیبات جهت ساخت کودهای کندرها می‌باشند. در این پژوهش، سلولز از سه نوع ضایعات شامل ...  بیشتر

تاثیر دما، طول مدت رطوبت دهی و رطوبت نهایی بر درصد خرد شدگی در چند رقم متداول برنج

عزت الله عسکری اصلی ارده؛ محمدجواد شیخ داودی؛ زهرا بساطی؛ نسیم صالحی بابامیری

دوره 37، شماره 2 ، اسفند 1393، ، صفحه 17-31

چکیده
  هدف از اجرای این پژوهش، بررسی تاثیر طول مدت رطوبت­دهی (2 و 4 روزه)، دمای رطوبت­دهی (10 و °C 25( و رطوبت نهایی دانه ( 8، 11، w.b. 14%) بر درصد دانه­های خردشده در مراحل پوست­گیری و سفید­کنی سه رقم متداول شلتوک دراستان گیلان بود. نتایج نشان داد که اثرات عوامل اصلی و متقابل بر درصد خرد شدگی دانه در مراحل پوست­گیری و سفیدکنی معنی دار بود. ...  بیشتر