تغذیه گیاه، حاصلخیزی خاک و کودها
تاثیر سیلیسیم و برخی عناصر غذایی بازیابی شده از بقایای گیاهی بر غلظت آنها در خاک

سمیرا محمدی؛ فردین صادق زاده؛ محمد علی بهمنیار؛ مصطفی عمادی؛ مهدی قاجار سپانلو

دوره 47، شماره 1 ، اردیبهشت 1403، ، صفحه 75-93

https://doi.org/10.22055/agen.2024.45495.1698

چکیده
  بازیابی عناصر غذایی از بقایای گیاهی یک روش پایدار و مقرون به صرفه در کشاورزی است. مطالعه حاضر با هدف مقایسه بقایای کاه برنج، کاه گندم و باگاس نیشکر و روش‌های بازیابی عناصر از این بقایا، برای افزودن عناصر غذایی ضروری پرمصرف (نیتروزن، فسفر و پتاسیم) و کم مصرف (آهن، روی، مس و منگنز) و سلیسیم به خاک انجام شد. برای این منظور، این تحقیق بر ...  بیشتر