دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
دوره 30 (1386)
دوره 29 (1385)
دوره 28 (1384)
دوره 27 (1383)
دوره 25 (1381)
دوره 24 (1380)
دوره 21 (1377)
دوره 18 (1374)
دوره 15 (1370)
دوره 14 (1369)
دوره 13 (1368)
دوره 11 (1365)
دوره 8 (1361)
دوره 7 (1359)
دوره 5 (1357)
دوره 4 (1356)
دوره 2 (1354)
دوره 1.31 (1353)
تکنولوژی پس از برداشت
بررسی و ارزیابی عملکرد دستگاه خشک کن دقیق با قابلیت برنامه ریزی

محمد مومنی ارانی؛ عباس رضایی اصل؛ عظیم قاسم نژاد

دوره 41، شماره 3 ، آذر 1397، ، صفحه 43-54

https://doi.org/10.22055/agen.2019.22786.1362

چکیده
  خشک کن­ها، از جمله تجهیزات پُر کاربرد در پژوهش­های آزمایشگاهی هستند. قابلیت اعمال سطوح مختلف دما، چه به‌صورت افزایش دما و چه به­صورت کاهش دما، موضوعی است که غالب پژوهشگران خواهان آن هستند. خشک­کن ساخته‌شده مجهز به کانال گردش مداوم هوا، دریچه مخصوص کاهش دما و نیز مدار الکترونیک با قابلیت برنامه­ریزی به‌منظور فراهم آوردن ...  بیشتر

تکنولوژی پس از برداشت
مطالعه اثرات ضربه های استاتیکی و دینامیکی بر سطح کوفتگی و تغییر پارامترهای فیزیولوژیک میوه سیب

آرمین زیارتبان؛ محسن آزادبخت؛ عظیم قاسم نژاد

دوره 41، شماره 3 ، آذر 1397، ، صفحه 97-112

https://doi.org/10.22055/agen.2018.21941.1349

چکیده
  در این پژوهش ضربه­های استاتیکی و دینامیکی و همچنین زمان انبارداری، به­عنوان فاکتورهای مستقل در نظر گرفته شد و اثرات این عوامل، بر روی پارامترهای شیمیایی مهم، از جمله قند، اسیدیته و فنل اندازه­گیری و سطح کوفتگی سیب، مورد بررسی قرار گرفت. مساحت کوفتگی با استفاده از تکنیک پردازش تصویر و  به کمک نرم‌افزارImageJ  اندازه­گیری ...  بیشتر