دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
دوره 30 (1386)
دوره 29 (1385)
دوره 28 (1384)
دوره 27 (1383)
دوره 25 (1381)
دوره 24 (1380)
دوره 21 (1377)
دوره 18 (1374)
دوره 15 (1370)
دوره 14 (1369)
دوره 13 (1368)
دوره 11 (1365)
دوره 8 (1361)
دوره 7 (1359)
دوره 5 (1357)
دوره 4 (1356)
دوره 3 (1355)
دوره 1.32 (1353-1388)
نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
تعداد مقالات: 2
پاسخ فیزیولوژیک و زراعی گندم به کاربرد روی در آبیاری با آب شور
دوره 41، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 73-88
چکیده
شوری از جمله عوامل محدود کننده عملکرد محصولات در سرتاسر جهان بهشمار می رود و این مسأله بهخصوص در مناطق خشک و نیمهخشک بهعنوان یکی از اساسیترین مشکلات بخش کشاورزی مطرح است. کاربرد عناصر ریزمغذی یکی از راههای افزایش کمیت و کیفیت عملکرد گندم در شرایط تنش شوری میباشد. بهمنظور مطالعه تأثیر مصرف روی در بهبود غلظت روی در دانه ... بیشتراثر مدت های ماندابی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم
دوره 30، شماره 2 ، شهریور 1386