دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
دوره 30 (1386)
دوره 29 (1385)
دوره 28 (1384)
دوره 27 (1383)
دوره 25 (1381)
دوره 24 (1380)
دوره 21 (1377)
دوره 18 (1374)
دوره 15 (1370)
دوره 14 (1369)
دوره 13 (1368)
دوره 11 (1365)
دوره 8 (1361)
دوره 7 (1359)
دوره 5 (1357)
دوره 4 (1356)
دوره 2 (1354)
دوره 1.31 (1353)
نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
تعداد مقالات: 2
بهینهسازی عملکرد یک خشککن ترکیبی (سیستم خلاء-مادون قرمز) در فرآیند تولید پودر قارچ دکمهای خوراکی
دوره 43، شماره 2 ، شهریور 1399، ، صفحه 141-161
چکیده
در این پژوهش اثر متغیرهای خشککردن به شیوه خلائی- مادون قرمز شامل دمای هوای داخل محفظه و فشار خلأ بر خواص حرارتی (ضریب انتشار مؤثر رطوبت و انرژی مصرفی خشککردن) ورقههای قارچ دکمهای و شیمیایی (محتوای فنل کل) و کیفی (شاخصهای رنگ نهایی ∆L*، ∆a* و b*∆) پودر قارچ دکمهای مورد مطالعه قرار گرفتند. فرآیند خشککردن نمونهها در سه سطح دمایی ... بیشترمدلسازی برخی خواص حرارتی و فیزیکی مغز بادام در خشککن خلائی مادون قرمز با پیشتیمار میکروویو
دوره 39، شماره 1 ، مرداد 1395، ، صفحه 21-37