دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
دوره 30 (1386)
دوره 29 (1385)
دوره 28 (1384)
دوره 27 (1383)
دوره 25 (1381)
دوره 24 (1380)
دوره 21 (1377)
دوره 18 (1374)
دوره 15 (1370)
دوره 14 (1369)
دوره 13 (1368)
دوره 11 (1365)
دوره 8 (1361)
دوره 7 (1359)
دوره 5 (1357)
دوره 4 (1356)
دوره 3 (1355)
دوره 1.32 (1353-1388)
کاربرد روش گرت فازی در زمان‌بندی عملیات تولید نیشکر

نسیم منجزی؛ حسن ذکی دیزجی؛ محمد جواد شیخ داودی؛ افشین مرزبان؛ محمود شمیلی

دوره 40، شماره 1 ، مرداد 1396، ، صفحه 125-139

https://doi.org/10.22055/agen.2017.13082

چکیده
  در برنامه‌ریزی عملیات مکانیزه کشاورزی، عدم توجه به زمان بهینه انجام عملیات، باعث کاهش چشمگیری در میزان عملکرد محصول می‌شود. در این تحقیق به علت توانایی و قابلیت شبکه گرت، از آن به عنوان ابزاری توانمند در برنامه‌ریزی و زمان‌بندی عملیات تولید نیشکر در استان خوزستان استفاده شد. اطلاعات مورد نیاز از طریق منابع مختلفی مانند گزارش‌ها، ...  بیشتر

مدل‌سازی عصبی پیش‌بینی نسبت رطوبت ورقه سیب‌زمینی در خشک‌کن خلائی- تابشی

نگار حافظی؛ محمد جواد شیخ داودی؛ سید مجید سجادیه؛ محمد اسماعیل خراسانی فردوانی

دوره 39، شماره 1 ، مرداد 1395، ، صفحه 39-53

https://doi.org/10.22055/agen.2016.12273

چکیده
  هدف از این تحقیق پیش‌بینی نسبت رطوبت ورقه‌های سیب‌زمینی در طی فرآیند خشک کردن با گرمایش مادون قرمز تحت شرایط خلأ به عنوان تابعی از زمان خشک کردن، میزان خلأ، توان تابشی لامپ مادون قرمز، ضخامت ورقه و محتوای رطوبت محصول به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی می‌باشد. آزمایش‌ها در سه سطح توان لامپ مادون قرمز 100، 150 و 200 وات، سه سطح خلأ 20، 80 و 140 میلی‌متر ...  بیشتر

پیش بینی محتوای رطوبتی پیاز خوراکی در طی فرآیند خشک کردن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

حدیث نعمت پور ملک آباد؛ محمد جواد شیخ داودی؛ اسماعیل خراسانی فردوانی؛ حسن ذکی دیزجی

دوره 38، شماره 2 ، بهمن 1394، ، صفحه 145-161

https://doi.org/10.22055/agen.2016.11671

چکیده
  پیاز خوراکی به­عنوان منبع غذایی و همچنین مصارف دارویی، امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. با افزایش بیش از پیش تولید پیاز، نیاز به انبارداری، افزایش ماندگاری، کاهش ضایعات و استفاده از پودر پیاز بیشتر احساس می­شود. به­همین جهت خشک کردن این محصول به­عنوان یکی از راهکارهای عملی همواره مطرح می­باشد. امروزه با توجه به مزایای ...  بیشتر

تاثیر روش‌‌های خاک‌ورزی، کوددهی و کنترل علف‌‌های هرز بر عملکرد ذرت دانه‌ای در شمال استان خوزستان

محمود قاسمی نژاد رائینی؛ محمد جواد شیخ داودی؛ مرتضی الماسی؛ هوشنگ بهرامی؛ اسکندر زند؛ خلیل عالمی سعید

دوره 36، شماره 2 ، اسفند 1392، ، صفحه 1-16

چکیده
  به منظور بررسی تاثیر روش‌های خاک‌ورزی، کوددهی و کنترل علف‌‌‌ هرز (پس ازکاشت) بر رشد و عملکرد ذرت دانه‌ای در خوزستان، آزمایش مزرعه ای به صورت اسپلیت بلوک در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در4 تکرار طی سال‌های 1388 و 1389 انجام شد.سه روش خاک‌ورزی شامل ماخار + خاک‌ورزیمرسوم (گاوآهن + دیسک + ماله)، ماخار+ کم خاک‌ورزی (دیسک زدن) و خشکه کاری ...  بیشتر