تکنولوژی پس از برداشت
بهینه‌یابی شرایط تهیه و مشخصه‌یابی میکروپودر عصاره چای ترش حاوی آنتوسیانین به روش خشک‌کردن پاششی

پرهام افشاری؛ نرگس شاهقلیان؛ حسن ذکی دیزجی

دوره 47، شماره 3 ، مهر 1403، ، صفحه 391-409

https://doi.org/10.22055/agen.2024.47240.1734

چکیده
  خشک‌کردن از اقتصادی‌ترین روش‌های نگهداری مواد غذایی است که به منظور افزایش عمر مفید آنها استفاده می‌شود. ریزپوشانی، مواد غذایی حساس را در برابر شرایط نامطلوب محیطی (مانند اثر رطوبت و اکسیژن) محافظت کرده و باعث کاهش نوسان کیفیت مواد غذایی می‌شود. اساس ریزپوشانی به روش خشک‌کردن پاششی شامل تهیه امولسیون یا سوسپانسیون و پاشش آن در ...  بیشتر